Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Saturday, 26 August 2017

Time Bouquetin Chamois
08:45 ‎Registration‎ (30 min)
09:15 ‎Opening‎ (15 min)
09:30 Damian Conway (‎damian‎) - ‎On the Shoulders of Giants: 400 Years of Perl 6‎ (60 min, ) 8
10:30 ‎Coffee break‎ (25 min)
10:55 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Modernising A Legacy Perl Application‎ (40 min, English) 7
11:35
11:40 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎From sockets to services: reactive distributed software in Perl 6‎ (40 min, English) 9
12:20 ‎Lunch‎ (70 min)
13:30
13:50 Lee Johnson - ‎Find and fix your web security vulnerabilities with Burp Scanner‎ (20 min, ) 8
14:10
14:20 Wendy Van Dijk (‎woolfy‎) - ‎Changing Image of Perl‎ (20 min, English) 4
14:40
14:50 Lee Johnson - ‎Devel::NYTProf Workshop‎ (30 min, English) 6
15:20 ‎Coffee break‎ (25 min)
15:45 Axel Beckert (‎XTaran‎) - ‎Fighting Network Abuse with Perl‎ (20 min, English) 7
16:05
16:10 Sue Spence (‎virtualsue‎) - ‎Spiders, Gophers, Butterflies‎ (20 min, ) 6
16:30
16:40 ‎Lightning Talks‎ (30 min)
17:10 ‎Closing‎ (30 min)
17:40

Sponsors

We are looking for Sponsors.

Blog