Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Saturday, 6 September 2014

Time Salon Bernstein Rosa
10:00 ‎Intro‎ (5 min)
10:05
10:10 Laurent Dami (‎dami‎) - ‎App::AutoCRUD‎ (40 min, English) 1 Matthias Bloch (‎maettu‎) - ‎Become a CPAN Author‎ (180 min, ) Matthias Bloch (‎maettu‎) - ‎Workshop: Your First Webapp With Mojo and Qooxdoo‎ (180 min, English)
10:50
10:55 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎The Perl API for the Mortally Terrified‎ (40 min, English) 1
11:35
11:50 John Scoles (‎byterock‎) - ‎Baisc Authentication and Authorization in Mojolicious‎ (40 min, English) 1
12:30
12:45 Boris D√§ppen (‎borisd‎) - ‎Reliable Software Deployment With Pinto‎ (20 min, English) 1
13:05
13:10 ‎Lunch‎ (80 min)
14:30
14:35 brian d foy (‎brian d foy‎) - ‎Hack and Talk‎ (180 min, English) [Salon] Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Hands-on code coverage tutorial session‎ (180 min, English) 1
17:35
18:00 ‎Lightning Talks‎ (20 min)
18:20 ‎Closing‎ (15 min)
18:35
18:45 ‎Drinks &¬†Cleaning the House‎ (90 min)
20:15

Sponsors

Blog