Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday, 22 March 2013

Time Room 1
09:00 ‎Registration‎ (45 min)
09:45 Roman Baumer (‎rba‎) - ‎Opening session‎ (10 min, English)
09:55 ‎Keynote‎ (60 min)
10:55
11:05 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Dancer Academy - From Zero to Hero‎ (40 min, English)
11:45
11:50 Laurent Dami (‎dami‎) - ‎Database interaction with DBIx::DataModel‎ (40 min, English)
12:30 ‎Lunch‎ (70 min)
13:40 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎21st Century CPAN Testing: CPANci.org‎ (40 min, English)
14:20
14:25 Tobias Oetiker (‎Tobi Oetiker‎) - ‎Writing Desktop Webapps with Qooxdoo and Mojolicious‎ (20 min, English)
14:45
14:50 Axel Beckert (‎XTaran‎) - ‎How to maintain nearly 2500 Perl Modules as Debian Packages‎ (20 min, English)
15:10
15:15 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Practical Code Coverage‎ (20 min, English)
15:35
15:40 Laurent Dami (‎dami‎) - ‎Perl for mission-critical applications at Geneva justice‎ (20 min, English)
16:00
16:20 Matthias Bloch (‎maettu‎) - ‎Lightning Talks‎ (15 min, English)
16:35
16:40 ‎Damian‎ (60 min)
17:40 Roman Baumer (‎rba‎) - ‎Closing session‎ (20 min, English)
18:00
19:00 ‎Social Dinner (optional)‎ (180 min)
22:00

Sponsors

Blog