Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Saturday, 8 September 2018

Time Aula
08:30 ‎Registration / Breakfast / Coffee‎ (55 min)
09:25 ‎Welcome‎ (5 min)
09:30 Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎The Future of Perl 5 and 6‎ (60 min, English) 6
10:30 ‎Coffee Break‎ (30 min)
11:00 Julien Fiegehenn (‎simbabque‎) - ‎Finding humans to turn into developers‎ (20 min, English) 3
11:20
11:30 Lee Johnson - ‎Moving Mountains With Perl‎ (20 min, English) 4
11:50
12:00 ‎Lunch‎ (90 min)
13:30 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎8 ways to do concurrency and parallelism in Perl 6‎ (40 min, English) 6
14:10
14:20 Axel Beckert (‎ABE / XTaran‎) - ‎Crash Course: Packaging a CPAN Module for Debian‎ (20 min, English) 4
14:40 ‎Coffee Break‎ (30 min)
15:10 Julien Fiegehenn (‎simbabque‎) - ‎Turning humans into developers with Perl‎ (20 min, English) 1
15:30
15:40 Boris D├Ąppen (‎borisd‎) - ‎Perl as a Glue Language in Education‎ (20 min, English) 3
16:00
16:10 ‎Lightning talk‎ (40 min)
16:50 ‎Thanks and Goodbye‎ (15 min)
17:05

Sponsors

Community Sponsors

Blog