Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Saturday, 17 August 2019

Time Salon
09:00 ‎More Registration & More Coffee‎ (45 min)
09:45
09:50 ‎Information about day two‎ (5 min)
09:55
10:00 ‎Open Discussion‎ (115 min)
11:55
12:00 ‎Lunch (Day Two)‎ (90 min)
13:30 Konstantin Narkhov - ‎Pheix: Perl6-based CMS with data storing on blockchain‎ (40 min, English)
14:10
14:30 Boris Däppen (‎borisd‎) - ‎Bringing Perl 6 to Generation Z‎ (40 min, English)
15:10
15:20 ‎Au revoir... et à bientôt !‎ (5 min)
15:25

Sponsors

Community Sponsors

We are looking for Sponsors.

Blog